DiffeROI-webinaari-ländäriBG1920x900

LinkedIn-perusteita B2B-yritykselle

– nostojen ja mainosten parhaat käytännöt

Ilmoittaudu mukaan!
Aika

torstai 15.4.2021

Aika

klo 10.00-11.00

Monelle B2B-yrityksistä LinkedIn on tärkein sosiaalisen median kanava. Kaipaatko vinkkejä toimivan LinkedIn-noston tai mainoksen rakentamiseen? Tule oppimaan lisää LinkedInin saloista huhtikuun DiffeROI-webinaarin!

DiffeROI-webinaarissa Differon sisältöstrategi ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Jarno Ahokas valottaa LinkedInin maailmaa ja jakaa parhaat vinkkinsä, jotta nostojesi ja mainostesi pariin tavoittaisi oikean kohderyhmän.

Jarno on kokenut B2B-markkinoinnin konkari, jolla on vuosien kokemus kohderyhmälähtöisestä digitaalisen markkinoinnin taktiikoista. Huhtikuun DiffeROI-webinaarissa hän syventyy kanssasi LinkedInin saloihin erityisesti B2B-yrityksen näkökulmasta.

Haluamme kehittää webinaarejamme vuorovaikutteisemmaksi. Toivoisimmekin, että kertoisit meille lyhyesti, jos sinulla on jokin LinkedIniin yrityssivuun liittyvä kysymys tai haaste, jota toivoisit käsiteltävän webinaarissa. Toiveet voi laittaa meille osoitteeseen info@differo.fi. Muodostamme webinaarin sisällön saamiemme ideoiden perusteella.

Webinaarin aiheita

  • Hyvän LinkedIn-noston elementit
  • Eri sisältökenttien eli noston mikrosisältöjen (teksti, kuva, otsikointi, video) hyödyntäminen
  • Campaign Managerin hyödyntäminen LinkedIn-nostojen suunnittelussa ja esikatselussa
  • Parhaat vinkit ja käytännöt nostoille
  • Aihetunnisteiden ja hymiöiden käyttö nostoissa
  • Ilmoittautuneilta saatujen ideoiden ja palautteen pohjalta käsiteltäviä aiheita (päivitämme tätä, kun kysymyksiä tulee.)
Image_93

Ilmoittaudu mukaan!

Webinaari:LinkedIn-perusteet B2B-yritykselle - nostojen ja mainosten parhaat käytännöt
Päivämäärä: torstai 15.4.2021
Aika: klo 10-11

Webinaarissa asiantuntijana Differon sisältöstrategi Jarno Ahokas. Differon toimitusjohtaja Suvi Johansson toimii webinaarin hostina.

Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin täällä!

Image_86